Te-ai trezit târziu și te-ai întrebat ce să îți iei la micul dejun? Sau poate îți doreai foarte mult acea combinație perfectă de ciocolată și aluat abia scoasă din cuptor? Ei bine, răspunsul la întrebările tale este unul singur: Măriuca, brutărie și patiserie. Aflată în Bucșinescu, Măriuca pregătește încă de dimineață toate bunătățile pentru cei mai matinali dintre noi, fie studenți, elevi sau chiar adulți grăbiți spre locul de muncă.
Acea gustare ideală îți poate face ziua mai bună de dimineață! Trebuie doar să încerci și vei afla exact la ce ne referim. Gustul, aspectul și mirosul te trimit într-o călătorie în timp. Te fac să te întorci în casa bunicilor, să te gândești la copilărie, la simplitatea și frumusețea lucrurilor mărunte.
Cu posibilitatea de a face și comenzi telefonice, cei de la Măriuca se asigură că vei primi exact ce ai nevoie pentru zilele speciale din viața ta, în care vrei să te bucuri de gustul produselor scoase din cuptor și să le savurezi alături de cei dragi ție.
La un eveniment, participanții și buna lor dispoziție sunt foarte importante. Din acest motiv, delicatesele primite de la Măriuca au fost exact ceea ce aveam nevoie pentru a avea grijă de cei veniți la cea de-a XVII-a ediție a PR Tea de Iași. Noi le mulțumim pentru frumoasa colaborare pe care am realizat-o și le dorim cât mai mulți clienți în continuare!