Cine suntem?

PRIME Iaşi este o organizaţie studenţească, nonguvernamentală, nonprofit, apolitică, bazată pe voluntariat, filială a PRIME România, ce are drept scop sprijinirea studenților din Iași, din domeniul Comunicării și Relațiilor Publice, dar nu numai, în dezvoltarea profesională și personală.

Membrii organizației au ocazia de a pune în practică teoria parcursă la facultate și să fie conectați cu noile tendințe. Totuși, asociația nu se oprește aici, iar cei care participă la evenimentele PRIME Iași au ocazia de a intra în legătură cu specialiști din domenii precum Comunicare, Relații Publice, Publicitate și Marketing.

PRIME Iaşi şi-a început activitatea în decembrie 2006, la iniţiativa unor studenţi ai secţiei „Ştiinţe ale comunicării” din cadrul Facultăţii de Filosofie din Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iaşi în colaborare strânsă cu PRIME România şi cu sprijinul necondiţionat al cadrelor didactice.

Asociația a apărut din dorința arzătoare de a oferi studenților din domeniul Comunicării și Relațiilor Publice oportunități de implicare atât ca membri, cât și ca participanți la proiectele derulate. Activitatea a avut mereu în vedere dezvoltarea personală și profesională a studenților de la această specializare, reușind astfel să contureze un cadru în care mediul academic, studenții și mediul business se întâlnesc și fac schimb de experiențe. Cum colaborările sunt cheia acumulării a cât mai multe informații, PRIME Iași oferă și mediul oportun pentru ca studenții locali să se întâlnească cu cei din alte centre universitare ale țării. Diversitatea oamenilor și a perspectivelor din domeniu este cea care duce la o evoluție continuă a studenților.

 

Valorile în care voluntarii PRIME Iași cred sunt următoarele:

P – profesionalism & perseverență

R – relații de interes reciproc

I – inițiativă & independență

M – motivare & competență

E – (spirit & creativitate) europene

 

PRIME Iași – membru activ ANOSR

Din martie 2014, PRIME Iași este membră ANOSR (Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România). ANOSR are ca obiectiv principal reprezentarea intereselor comune ale studenților, ale membrilor săi, formarea de lideri la nivel național și internațional, precum și promovarea acestora în societate.