recrutări

recrutări este proiectul care dă startul activităților asociației, deoarece acesta are rolul de a mări echipa de voluntari PRIME Iași, selectând studenți de la Comunicare și Relații Publice, specializări adiacente sau dintre cei pasionați de acest domeniu.

Cei  care  își  doresc  să  îmbine în  mod  armonios parcursul  lor  studențesc cu învățarea practică a cunoștințele dobândite la cursuri și seminarii se înscriu în cadrul sesiunii de recrutări pe care PRIME Iași o organizează în fiecare toamnă.

Pentru a le afla potențialul, dar și dorința de implicare, voluntarii asociației organizează mai multe etape preliminarii pe care aplicanții trebuie să le parcurgă. Primul pas este să completeze formularul de înscriere și să realizeze provocarea propusă de echipa recrutări. Dacă au trecut cu brio de această probă, aceștia vin la primul interviu, o mică discuție de cunoaștere, urmând ca apoi să parcurgă un training de Management de proiect, timp de două zile. Cei acceptați sunt chemați la interviul cu numărul doi unde, de această data, le sunt  testate abilitățile, pentru  ca  ulterior să  fie  repartizați în  unul  dintre cele  trei departamente: Relații Publice, Resurse Umane sau Strângere de Fonduri. Cei care au ajuns în acest punct trebuie să mai depășească o ultimă etapă: workshop-ul.

Studenții care în urma acestui proiect fac parte din organizație beneficiază de un program de mentorat pentru a înțelege mai bine felul în care funcționează asociația și modul de lucru în cadrul acesteia. De asemenea, este organizat Welcome Party, cu scopul de a celebra intrarea membrilor noi.

 

BENEFITS: