Cine suntem?

PRIME Iaşi este o organizaţie studenţească, nonguvernamentală, nonprofit, apolitică, bazată pe voluntariat, filială a PRIME România, ce are drept scop sprijinirea studenților din Iași, din domeniul Comunicării și Relațiilor Publice, în dezvoltarea profesională și personală.

Membrii organizației au ocazia de a pune în practică teoria pe care o aprofundează la facultate iar, studenților participanți la proiecte, li se oferă un cadru de întâlnire cu specialiști din domenii precum Comunicare, Relații Publice, Publicitate, Marketing.

PRIME Iaşi şi-a început activitatea în decembrie 2006, la iniţiativa unor studenţi ai secţiei „Ştiinţe ale comunicării” din cadrul Facultăţii de Filosofie din Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iaşi în colaborare strânsă cu PRIME România şi cu sprijinul necondiţionat al cadrelor didactice.

Principalele sale obiective sunt:

  • să ofere studenţilor din domeniul Comunicării şi Relaţiilor Publice posibilităţi de implicare activă în organizaţie sau în diverse activităţi organizate de PRIME;
  • să organizeze activităţi adresate studenţilor din domeniul Comunicării şi Relaţiilor Publice, utile în dezvoltarea profesională şi personală;
  • să creeze un cadru de colaborare între mediul academic, studenţi şi mediul de afaceri de profil;
  • să creeze un cadru de colaborare între studenţii din domeniul Comunicării şi Relaţiilor Publice din Iaşi şi cei din alte centre universitare.

 

Valorile în care voluntarii PRIME Iași cred sunt următoarele:

P – profesionalism & perseverență

R – relații de interes reciproc

I – inițiativă & independență

M – motivare & competență

E – (spirit & creativitate) europene

 

PRIME în România

PRIME România a luat fiinţă în 1997 în cadrul Departamentului de Comunicare Socială şi Relaţii Publice al Universităţii Bucureşti. Membrii săi sunt studenţi la Comunicare şi Relaţii Publice, Jurnalism, Ştiinţe Politice şi Administrative, Sociologie, Psihologie, Ştiinţe Economice, precum şi alţi studenţi interesaţi de domeniul comunicării şi al relaţiilor publice.

 

PRIME Iași – membru activ ANOSR

Din martie 2014, PRIME Iași este membră ANOSR (Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România). ANOSR are ca obiectiv principal reprezentarea intereselor comune ale studenților, ale membrilor săi, formarea de lideri la nivel național și internațional, precum și promovarea acestora în societate.

Mai multe informații despre ANOSR: http://www.anosr.ro/