Relații Publice

We are ShakesPeaRes…

Ne place creativitatea și o exersăm în cuvinte și în design grafic. Suntem cu capul în nori și cu picioarele pe pământ. Detectăm orice virgulă care nu este la locul ei, iar spațiile puse în plus între cuvinte ne deranjează; mai pe scurt, suntem grammar nazis. Gândim în echipă, iar munca o ducem la bun sfârșit la biroul de acasă.

Suntem cei care se ocupă de promovarea PRIME Iași și a activităților sale în mediul extern și intern: realizăm materialele de imagine și concepem mesajele care apar în offline/online. De aceea, colaborăm des cu mass-media, inclusiv cu publicațiile de specialitate. Împreună cu departamentul de Resurse Umane, organizăm proiecte interne, care urmăresc dezvoltarea cunoștințelor membrilor, dar și îmbunătățirea relațiilor dintre aceștia.

Rolul departamentului este de a crea și menține o imagine pozitivă și profesională a PRIME Iași în rândul publicurilor interne și externe organizației.

Ne extindem echipa în fiecare toamnă la Recrutări, iar cei care sunt pasionați de PR și Imagine pot lua legătura cu orice membru din departament pentru a afla mai multe detalii.

 

Membrii Departamentului de Relații Publice 2017-2018:

Foto – Prenume, Nume